Kerst is in aantocht! Maar wat ga je eten? En welke muziek draai je daarbij? Christiaan Kuyvenhoven en Sandra Ysbrandy helpen je uit de brand met het NPO Radio 4 Kerstmenu: vier gerechten geïnspireerd op klassieke muziek waar je culinair en muzikaal indruk mee maakt. Succes verzekerd!

Culinair en muzikaal
Christiaan Kuyvenhoven en Sandra Ysbrandy (TV-kok van onder andere Kook mee met MAX) slaan de handen ineen. Ze hebben een menu samengesteld verbonden aan klassieke muziek: de verschillende gangen horen steeds bij een muziekstuk of een componist. En geloof ons: die componisten weten wel wat lekker is!

4 gangen menu
Sandra bereidt de gerechten, Christiaan vertelt de muziek en vertelt erover. Het NPO Radio 4 Kerstmenu start op 7 december 2018. Dan bereiden Christiaan en Sandra de amuse. Het voorgerecht volgt op 12 december, op 14 december maken ze het hoofdgerecht en op 19 december het dessert. Zo ben je dit jaar goed voorbereid op de kerstdagen!

Waar en wanneer?
Luister vanaf 7 december 2018 tussen 14.00 – 16.00 uur naar 4 de Middag en De speciale NPO Radio 4 Kerstmenu-playlist vind je hier.

Aflevering 1 | Amuse: Eggs Berlioz

Recept

Aflevering 2 | Voorgerecht: Risotto à la Rossini

Recept

Aflevering 3 | Hoofdgerecht: Zrazy

Recept

Aflevering 4 | Dessert: Poire Belle Hélène

Recept

MIS NIETS

Iedere week alles over klassiek muziek in je mailbox? Van de mooiste concerten tot de beste speeltips. Mis niets en meld je nu aan!

E-mailadres: