STER Advertentie

Wanneer wordt de lijst uitgezonden?

De Top 300 van de Hart & Ziel Lijst is te horen van 14 tot en met 18 oktober, van 7.00 uur 's ochtends tot 20.00 uur 's avonds. We sluiten de week af met het NPO Radio 4 Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg op vrijdag 18 oktober.

Wanneer kan ik stemmen voor de Hart & Ziel lijst?

Je kunt stemmen vanaf vrijdag 27 september 08.00 uur tot vrijdag 4 oktober om 20.00 uur.

Hoe kan ik stemmen voor de Hart & Ziel lijst?

Vanaf 27 september vind je hier een link naar de stempagina. Daar zie je een lijst met muziekstukken waar je een keuze uit kunt maken.

Aan de rechterkant zie je een lijst met werken en componisten staan. Met het +-je voeg je een werk aan stemlijst toe. Met het prullenbakje verwijder je deze weer.

Als je boven de lijst met werken en componisten op filter klikt kun je ook per letter uit het alfabet een werk of componist zoeken. Staat jouw favoriete muziekstuk niet in de lijst? Klik dan op 'voeg vrije keuze toe'. Hier kun je zelf de naam van het werk inclusief de betreffende componist invoeren.

Rechts in de grijze balk zie je staan welke keuzes je hebt gemaakt. Als je alle gewenste werken hebt geselecteerd en eventueel eigen keuzes hebt toegevoegd, klik je op de button Motiveer je keuzes. Hierna kun je toelichten waarom je voor dit nummer hebt gekozen. Dit is echter niet verplicht. Klik vervolgens op jouw gegevens, vul hier je gegevens in en klik dan op Stuur je stemlijst in. Jouw keuzes zijn nu ingestuurd!

Het werk dat ik wil kiezen staat niet in de inspiratielijst. Wat nu?

Aan de rechterkant, bovenaan de lijst met muziekstukken, staat een knop met de tekst voeg vrije keuze toe. Als je daarop klikt kun je zelf een werk toe voegen aan je stemlijst. Van deze keuze moeten de componist en de titel worden ingevuld. Je stem op dit werk telt mee voor de einduitslag van de Hart & Ziel Lijst. Dit werk wordt overigens niet toegevoegd aan de inspiratielijst, deze blijft gedurende de hele stemperiode hetzelfde.

Wat gebeurt er met de gegevens die ik moet invoeren om te stemmen?

Wij gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van dit project en je gegevens worden na het project verwijderd.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

Je kunt andere vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.