Header
Meer NPO

de NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst

STER Advertentie

Hoe kan ik stemmen voor de Hart en Ziel lijst?

Je kunt stemmen vanaf vrijdag 22 september 8.00 uur tot 29 september 2017 20.00 uur. Op de homepage www.nporadio4.nl/hartenziel zie je een lijst met werken waar je je keuze uit kunt maken.

Met deze knop  kun je luisteren naar een geluidsfragment van een werk.

Door op de knop  te klikken selecteer je het werk voor je stemlijst. Je ziet het helemaal rechts verschijnen bij je keuzes. 
Als je alle gewenste werken hebt geselecteerd en eventueel eigen keuzes hebt toegevoegd, klik je op Stemmen. 
Hierna kun je in Stap 3 via de + knop je verhaal bij één of meerdere werken schrijven.  

Het werk wat ik wil kiezen staat niet in de inspiratielijst. Wat nu?

Onder de lijst met je geselecteerde werken aan de rechterkant staat een optie om zelf een werk toe te voegen aan je stemlijst. Van deze keuze moeten de componist en de titel worden ingevuld. Je stem op dit werk telt mee voor de einduitslag van de Hart & Ziel Lijst. Als je een verhaal bij uw eigen keuze invult wordt dit gepubliceerd op nporadio4.nlhartenziel/verhalen.
Dit werk wordt niet toegevoegd aan de inspiratielijst, deze blijft gedurende de hele stemperiode hetzelfde. 

Ik heb een verhaal ingestuurd maar wil dit nu wissen/wijzigen. Hoe kan dit?

Je kunt je verhaal niet zelf achteraf wissen of veranderen maar de redactie kan dit voor je doen. Mail daarvoor je verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wat gebeurt er met de gegevens die ik moet invoeren om te stemmen?

Wij gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van dit project en je gegevens worden na het project verwijderd.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

Je kunt andere vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer wordt de lijst uitgezonden?

De Top 300 van de Hart & Ziel Lijst is te horen tussen maandag 9 en vrijdag 13 oktober 2017, van 7 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds. We sluiten de week af met het NPO Radio 4 Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg op vrijdag 13 oktober.

App de studio

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement