Header
Meer NPO

de NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst

STER Advertentie

We gaan op zoek naar de 300 klassieke muziekstukken die de NPO Radio 4 luisteraars het meest raken, inspireren, ontroeren, energie geven, troosten of herinneringen tot leven brengen. Al deze 300 stukken vormen samen de NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst, die we uitzenden van 9 tot en met 13 oktober 2017.

Uitzending Hart & Ziel Lijst op NPO Radio 4

Van 9 tot en met 13 oktober zenden we de NPO Radio 4 de Hart & Ziel Lijst live uit, dagelijks tussen 07.00 en 20.00 uur. In de programma’s laten de NPO Radio 4-presentatoren de 300 meest populaire muziekstukken horen.

Hart & Ziel Festival

Op vrijdag 13 oktober is TivoliVredenburg het podium voor het Hart & Ziel Festival, live te horen op NPO Radio 4. Tijdens de radio-uitzending en in het gebouw tellen we af naar de nummer 1 van de lijst, met veel live muziek. Daarnaast zijn er in het gebouw allerlei activiteiten, zoals een lunchconcert, lezingen, en workshops. 

Het Hart & Ziel Festival wordt feestelijk afgesloten met het Hart & Ziel Slotconcert in de Hertz-zaal in TivoliVredenburg. Het podium is voor Pynarello, een muzikale rebellenclub die zonder dirigent en zonder bladmuziek speelt. De mooiste klassieke muziek die je raakt tot in je haarvaten, van Mozart tot Mahler. Bariton Thomas Oliemans sluit zich bij het gezelschap aan in liederen van Mahler en Bach.

App de studio

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement