Header
Meer NPO

de NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst

STER Advertentie

Bekijk hier de Top 300 van 2017:


De Top 300 in Word

De Top 300 in PDF


Bericht de studio
Wil je een bericht achterlaten over de Hart & Ziel Lijst? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., app de studio of laat een bericht achter op onze voicemail via 035-6773519.

Top 3
De Matthäus Passion van Bach raakt ook dit jaar het hart en de ziel van de meeste NPO Radio 4 luisteraars, want het werk staat op nummer 1 in de lijst! Mozarts Requiem en het Requiem van Fauré staan op de tweede en derde plek. De volledige Top 300 is van 9 t/m 13 oktober te horen op NPO Radio 4. 

De drie hoogst genoteerde nieuwe binnenkomers zijn: De Staat van Louis Andriessen (50), For Mattia van Douwe Eisenga (53) en  Symfonie nr. 1, 'In de ban van de ring' van Johan de Meij (56). 

Hart en Ziel op TV 
In de uitzendweek van de lijst, van maandag 9 tot en met vrijdag 13 oktober zendt NPO 2 elke dag om 19:20 het programma Hart & Ziel Music Match uit, een nieuw spelprogramma van de NTR over vooroordelen over klassieke muziek. Aansluitend brengt NPO Cultura om 19:45 uur een wisselend programma, waaronder een documentaire over de invloed van de compositie 'Canto Ostinato' van Simeon ten Holt. Op vrijdag 13 oktober om 20:15 uur zendt NPO Cultura live het Hart & Ziel Slotconcert in TivoliVredenburg uit.

NPO Radio 4 Hart & Ziel Festival
Vrijdag 13 oktober is TivoliVredenburg het podium voor het gratis toegankelijke Hart & Ziel Festival. We sluiten de uitzendweek feestelijk af met een locatie-uitzending en verschillende Hart & Ziel activiteiten. De finale van de dag is het Hart & Ziel Concert om 20.15 uur in de Hertz-zaal, waar je hoogtepunten uit de Hart & Ziel Lijst van 2017 hoort. 

 

App de studio

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement