STER Advertentie

Ook dit jaar sluiten we de Hart & Ziel Lijst weer feestelijk af met een live uitzending vanaf het Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg. Op het festival kan je de hele dag ronddwalen tussen live muziek, workshops en andere muzikale evenementen. En dit jaar kan je daar zelf onderdeel van zijn!

Bach Scratch
Hou je van zingen? Grijp dan nu je kans en zing mee met de Nederlandse Bachvereniging. Tijdens het Hart & Ziel Festival krijg je de kans om deel te nemen aan een echte Bach scratch; onder leiding van René Veen, koorleider van de Nederlandse Bachvereniging, ga je een in korte tijd een werk instuderen en uitvoeren voor publiek met leden van de Nederlandse Bachvereniging. Voor deze scratch is gekozen voor het slotkoraal van Jesus bleibet meine Freude, onderdeel van Cantate BWV.147 'Herz und Mund und Tat und Leben' van Johann Sebastian Bach.

Aanmelden is niet nodig.

Download bladmuziek

MIS NIETS

Iedere week alles over klassiek muziek in je mailbox? Van de mooiste concerten tot de beste speeltips. Mis niets en meld je nu aan!

E-mailadres:   

App de studio

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement