STER Advertentie

Ook dit jaar sluiten we de Hart & Ziel Lijst weer feestelijk af met een live uitzending vanaf het Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg. Op het festival kan je de hele dag ronddwalen tussen live muziek, workshops en andere muzikale evenementen. En dit jaar kan je daar zelf onderdeel van zijn!

Summertime
Grijp je kans en speel samen met een aantal leden van het Radio Filharmonisch Orkest, onder leiding van dirigent Frans-Aert Burghgraef, Summertime van Gershwin op het podium van TivoliVredenburg. Nog even oefenen voor het zover is? Hier vind je alle informatie en tutorials over meespelen met Summertime

Klaar om het podium op te gaan met het Radio Filharmonisch Orkest? Meld je dan nu aan!

Aanmelden voor Summertime

Bach Scratch
Hou je van zingen? Grijp dan nu je kans en zing mee met de Nederlandse Bachvereniging. Tijdens het Hart & Ziel Festival krijg je de kans om deel te nemen aan een echte Bach scratch; onder leiding van René Veen, koorleider van de Nederlandse Bachvereniging, ga je een in korte tijd een werk instuderen en uitvoeren voor publiek met leden van de Nederlandse Bachvereniging. Voor deze scratch is gekozen voor het slotkoraal van Jesus bleibet meine Freude, onderdeel van Cantate BWV.147 'Herz und Mund und Tat und Leben' van Johann Sebastian Bach.

Aanmelden is niet nodig.

Download bladmuziek

MIS NIETS

Iedere week alles over klassiek muziek in je mailbox? Van de mooiste concerten tot de beste speeltips. Mis niets en meld je nu aan!

E-mailadres:   

App de studio

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement