Fragment

De Torenkamer: Fransje Gimbrère - Dag 5

  1. Fragmentenchevron right
  2. De Torenkamer: Fransje Gimbrère - Dag 5

Wauw... Alweer de laatste dag in de torenkamer. Morgenochtend vertrek ik en is het avontuur helaas voorbij. Hoewel ik vol energie en drive wakker word om deze dag goed te benutten wil ik toch ook nog even genieten van de plek waar ik deze week heb doorgebracht. Zo’n enorme lap groen voor de deur zal ik niet gauw meer meemaken, dus start ik mijn dag nog een laatste keer met een wandeling en ontbijt in het Vondelpark. 
In de ochtend heb ik me het doel gesteld om de laatste stalen te finaliseren, zodat ik het eind van de dag kan gebruiken om visualisaties te maken van mogelijke toepassingen. Ook dit is deel van het proces en een goed moment om te reflecterenen in kaart te brengen wat eventuele volgende stappen kunnen zijn. Ik wil dan ook zeker verder met deze tactiele tegeltjes en heb al een mooi ontwerp in gedachten. 
De dag zal eindigen met de laatste uitzending, ik kijk er naar uit! Wat heb ik genoten van de speelruimte die ik mezelf kon geven hier. Speelruimte om te experimenteren, materialen en technieken te beproeven, beelden te creëren met kleuren, vormen en patronen en vervolgens hun potentie te verkennen. Er zijn hele verrassende, hele mooie, maar ook zeker lelijke resultaten uitgekomen, die wel weer tot nieuwe ideeën en inzichten hebben geleid.
Ik ben er zeker van dat dit mini-project nog een staartje gaat krijgen buiten de muren van het torenkamertje!