Wat kun je zoal verwachten?

Wat kun je zoal verwachten?

Naast muzieknieuws en nieuwe CD-releases  is er aandacht voor film, poezie en cross-over. 

FILM

We tippen de film Drei Tage in Quiberon, over de filmdiva Romy Schneider. Als kindsterretje speelde zij Sissi, maar ondanks dat succes en latere prachtige rollen eindigde haar leven in totale misère.


POEZIE

Van de dichter Hans Dekkers kwam zijn vierde dichtbundel uit 

De bedwelmingsman verroert zich. De dichter leest een gedicht uit de bundel.


CROSS-OVER

De nieuwe cross-over CD is van het Brad Mehldau Trio: Seymour reads The Constitution.


CONCERTTIPS

Pop meets Classic

Muziek Podium Eemland organiseert morgen een concert onder de titel “ pop meets classic’. Violiste Jannemien Cnossen treedt er op met muzikanten van het Herman van Veen Arts Centre. Radio4 presentator Ab Nieuwdorp stelt de musici aan u voor.

Zo 2 Sept. 15.00 Hilton Royal Parc Sousduinen 

MEER INFORMATIE


Orkest van het Oosten in Grote kick-off in Deventer

Deventer bestaat 1250 jaar. De bijbehorende festiviteiten worden afgetrapt door het Orkest van het Oosten. Morgenavond te horen in Deventer aan Grote Kerkhof. Vanaf zeven uur is er pop onder meer van Rob Dekay, vanaf negen uur

speelt het orkest een gemengd programma van klassiek hits en begeleiden het orkest olv. Ryan Bancroft het Deventerlied ‘Tevreden’ van Rob Dekay. MEER INFORMATIE


Amstel Quartet in Villa Augustus

Villa Augustus is een hotel & restaurant gelegen middenin een (moes)tuin aan het Wantij te Dordrecht. In de citroenbomenkas treedt morgenochtend het Amstel Saxofoonkwartet op met werk van zowel hedendaagse als klassieke componisten. Op het programma onder meer minimal music van Philip Glass en Joep Franssens.

Zo 2 sept. 11.00 Villa Augustus Dordrecht 

MEER INFORMATIE