De Torenkamer: Arike Gill - Dag 4

De Torenkamer: Arike Gill - Dag 4

Ik kon vannacht niet zo goed slapen door de hectiek van gisteren. Rommeldag, kapotte pen, bellen naar klantenservice en veel te veel werk om het kunstwerk op tijd af te krijgen.


Hopelijk ga ik vandaag knallen. Stipt om 9 uur s’ ochtends sta ik als eerste klant voor de deur van de winkel waar ik de nieuwe 3D-pennen heb besteld. Ik heb er maar meteen twee gehaald, omdat ik niet nog een keer een halve dag zonder kan. Snel lees ik de handleiding door in de tram terug naar VondelCS. Gelukkig werken ze ongeveer hetzelfde als mijn oude pen. Ik ben ontzettend opgelucht. Zodra ik in het Torenkamertje sta, ga ik als een malle aan het werk. Er moet nog veel gebeuren.


Arike Gill dag 4 afb1.jpg


Vandaag gaat het lekker. Ik zit zo goed in de flow dat ik vergeet te eten, drinken en pauze te houden. De pennen pruttelen af en toe, dus ik ben er nog steeds niet zeker van dat ze het einde van de dag gaan halen. Misschien dat ze niet gemaakt zijn om vijf dagen non stop te gebruiken? ;)


Arike Gill dag 4 afb2.jpg


Arike Gill dag 4 afb3.jpg


Arike Gill dag 4 afb4.jpg


Ik houd vandaag deze blog kort, want ik moet weer verder werken. Het zou wel erg tof zijn als het werk af is op vrijdagavond. Het is alles of niets..