Fragment

Live @ De Klassieken: Ella van Poucke

  1. Fragmentenchevron right
  2. Live @ De Klassieken: Ella van Poucke

Op 9 februari aanstaande is Ella van Poucke te gast in De Klassieken. De celliste heeft enkele jaren geleden met veel succes deelgenomen aan het talenttraject AVROTROS Klassiek presenteert! Dit seizoen is zij als artist in residence van het AVROTROS Vrijdagconcert te horen in vier concerten.

Toen Ella door AVROTROS werd benaderd met de vraag of zij artist in residence wilde zijn, hoefde ze niet lang na te denken over een antwoord: 'Daar heb ik geen moment over getwijfeld, ik zie het als een eer om hiervoor gevraagd te worden.’ Dit seizoen is Ella vier keer te horen in het AVROTROS Vrijdagavondconcert, twee keer als solist met orkest en twee keer met bevriende kamermusici. Waaronder ook op 10 februari aanstaande in het AVROTROS Vrijdagconcert in TivoliVredenburg. Meer informatie over dit concert 'Ella van Poucke and friends' vind je via deze link.

Op 3 maart wordt haar nieuwe CD gepresenteerd in het AVROTROS Vrijdagconcert met onder meer de wereldpremière van Tristissima van Maxim Shalygin. 

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan deze video, die Ella van Poucke voor de Bachweek van NPO Radio 4 in 2021 opnam met AVROTROS:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister en/of kijk mee naar het live-recital van Ella van Poucke in De Klassieken op 9 februari tussen 11 & 12 uur via npoklassiek.nl/live