Marthe van de Grift - Dag 1

Mijn eerste dag in de Torenkamer zit er al bijna op! Zometeen nog eventjes voorbereiden voor de kennismaking op de radio later.

Vanochtend kwam ik hier bepakt en bezakt aan en kon na een korte kennismaking gelijk het Torenkamertje intrekken. Vandaag was echt een dag om te wennen aan mijn tijdelijke nieuwe werkomgeving. Het is nu ’s avonds en ik voel me iets minder een vreemdeling in de ruimte.

Ik wist vanmiddag ook even niet goed waar ik moest beginnen. Eigenlijk wilde ik eerst mijn plannen voor de week wat concreter maken, maar ik had het gevoel dat ik beter maar eerst gewoon kon beginnen en niet teveel in mijn hoofd moest gaan zitten. Dus ben ik naar de winkel gegaan en heb al wat verschillende etenssoorten gekocht (kauwgompjes, ham, boter, brood, blauwe muisjes en chocolade) en nadien direct begonnen met experimenteren voor de camera (zie foto). Lijkt me een goed begin!


Morgenochtend ga ik de mogelijkheden voor volgende foto’s even wat concreter opschrijven zodat ik ook gericht boodschappen kan doen. Wie weet ga ik wel filmen trouwens, ik doe dat nooit en het lijkt me juist wel leuk en passend voor dit project. Maar even zien waar de week heen gaat…


Liefs!


(Het is trouwens wel bijzonder om overdag in een soort uitkijktoren te zitten en ’s nachts in een aquarium, nu zit ik opeens in de spotlight.)


Ham.jpg