60 jaar ZaterdagMatinee De meest memorabele concerten uit het omroeparchief

Meer informatie

Oscar-roddels: De soundtrack van Soul

Deze week bespreekt Thomas met filmcomponist Matthijs Kieboom de soundtrack van de Pixar-film Soul. Een van de films die kans maakt op een oscarnominatie. Een soundtrack die uit twee werelden lijkt te komen en zo gek is dat niet, want de film speelt zich af in 'onze' wereld en het 'voornamaals', waar zielen hun persoonlijkheid krijgen vóórdat ze op aarde gekoppeld worden aan een lichaam. Klinkt ingewikkeld? Misschien. Maar het is een fijne film én een bijzondere soundtrack:

Luister! Thomas in gesprek met filmcomponist Matthijs Kieboom

Thomas en Matthijs praten over de soundtrack Soul

Bekijk de trailer van Soul

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.