Live @ De Klassieken: The Hague String Trio

Zaterdag 19 en zondag 20 september wordt in Korzo, Den Haag, het (Un)heard Music Festival georganiseerd. Het thema van deze vierde editie is Entartet en sluit daarmee aan bij de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. The Hague String Trio, opgericht in 2006 door violiste Justyna Briefjes, altvioliste Julia Dinerstein & celliste Miriam Kirby, zal een bijpassend programma ten gehore brengen op zondag 20 september a.s. In onze studio klonk deze ochtend alvast een voorproefje:

Gideon Klein
Strijktrio - I. Allegro
The Hague String Trio

Hans Krása
Passacaglia & Fuga 
The Hague String Trio

The Hague String Trio_Gideon Klein - Strijktrio I. Allegro_Live @ De Klassieken

Alleen audio:
Gideon Klein
Strijktrio - I. Allegro
The Hague String Trio

The Hague String Trio_Hans Krása - Passcaglia & Fuga_Live @ De Klassieken

Alleen audio: 
Hans Krása
Passacaglia & Fuga
The Hague String Trio