5 maart 2021 Filmmuziek Top 50 12:00 - 18:00 uur

Bekijk de Filmmuziek Top 50

19:20u (Un)heard Music Festival in Den Haag

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart  2019 gaat de volgende editie van het (Un)heard Music Festival plaatsvinden in KORZO Den Haag. Voor deze editie heeft het Matangi Quartet, initiatiefnemer en artistiek leider van het festival, de Poolse ‘ongehoorde’ componist Pawel Szymanski uitgenodigd. Zijn abstracte klanken en liefde voor oude muziek creëren een enorme gelaagdheid en intieme sfeer. Szymanski’s muziek is als poëzie, er is geen verhaal, slechts de klanken die je meenemen en ruimte geven aan de luisteraar voor hun eigen beleving. 

Belooft dus een interessante ontdekking te worden van totaal onbekende muziek: met humor en lyriek, en grote zeggingskracht. 

Het Matangi neemt trouwens ook het 2e Strijkkwartet van Peteris Vasks op het programma; hier is een uitvoering door het Navarra Quartet


(Un)heard Music Festival in Den Haag