60 jaar ZaterdagMatinee De meest memorabele concerten uit het omroeparchief

Meer informatie

Les contes d'Hoffmann

Kleinzach! John Osborn, Mark Omvlee, Koor van de Nationale Opera, Rotterdams Philharmonisch o.l.v. C Chanson d'Olympia - Nina Minasyan Rotterdams Philharmonisch o.l.v. Carlo Rizzi Trio en finale - Erwin Schrott, Eva Kroon, Ermonela Jaho, Paul Gay, John Osborn - Rotterdams Philhar Interview Ermonela Jaho Chanson de Frantz - Sunnyboy Dladla - Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.v. Carlo Rizzi Barcarole - Irene Roberts, Christine Rice, Koor van De Nationale Opera, Rotterdams Philharmonisch Or Duet Giuletta/Hoffmann - Christine Rice, John Osborn, Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.v. Carlo Finale - Irene Roberts & Ensemble Koor van de Nationale Opera, Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.