Fragment

De Torenkamer: AiRich - Dag 3

  1. Fragmentenchevron right
  2. De Torenkamer: AiRich - Dag 3

Vandaag arriveerde ik om 11.00 met 2 volle tassen en 1 koffer gevuld met uitgekozen kledingstukken, onderdelen van kostuums, mijn camera en verschillende doeken die als backdrop zouden dienen.
Ready for show time!

In plaats van de Torenkamer was mij 1 van de kleedkamers toegewezen, omdat deze qua ruimte veel beter bij mijn manier van werken past en vooral omdat ik hier mijn fotostudio set kan uitklappen zonder dat iemand daar last van heeft.

Rond 12.00 was alles opgebouwd en uitgesteld en kon ik aan de slag met de fotoshoot.
Het was weer even wennen, maar al gauw had ik de smaak te pakken en ontstond er een schouwspel van mezelf die de camera instelt, de zelf-ontspanner aanzet, rent en binnen een paar sec. in de juiste houding sta voor de juiste pose. En dan snel weer terug rennen om te zien of en hoe de foto gelukt is.

Leuk en lachen was het zeker, vooral 1 van de looks die volledig uit gouden tape bestond, waar ik amper tot niet in kon bewegen en hierdoor een soort statische figuur werd. Een outfit in tape kan ik eindelijk ook van mijn lijstje schrappen :)
Ik ben tevreden over hoe de shoot verlopen is en kan niet wachten om te zien wat voor soort leven de foto's gaan leiden in de nabewerking. (Ik ben ondertussen al begonnen)
Net lekker gegeten en straks door naar het interview.