STER Advertentie

Het is weer tijd voor de NPO Radio 4 Filmmuziekweek! Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 februari staat NPO Radio 4 volledig in het teken van filmmuziek. Geniet van de meest aangrijpende en onvergetelijke soundtracks in onze radioprogramma's, en ontdek de wereld van de filmmuziek online op onze Filmmuziekpagina met speellijsten, interessante weetjes en leuke filmpjes.

Top 40

Het publiek heeft vorige week gestemd en we weten bijna welke soundtracks de Top 40 hebben gehaald. De uitslag blijft spannend tot donderdag 6 februari: dan maakt Ab Nieuwdorp de top 3 van de Filmmuziek Top 40 bekend in De Klassieken. Op vrijdag 7 februari is het dan echt tijd voor de NPO Radio 4 Filmmuziek Top 40. Luister van 12.00 uur tot 17.00 uur naar de allermooiste filmmuziek, gekozen door jullie.  De NPO Radio 4 Filmmuziek Top 40 wordt gepresenteerd door Carine Lacor, Jet Berkhout en Sander Zwiep. 

Oscar-special in Podium op zaterdag

Op zaterdag 8 februari staat Podium op Zaterdag van 17.30 uur tot 19.00 uur helemaal in het teken de Oscar-uitreikingen 2020. 
Drie filmfanaten aan het woord over de rol van filmmuziek, hoe die tot stand komt en we kijken vooruit naar de kanshebbers voor een Oscar voor de beste filmmuziek.’
Het panel bestaat uit filmpianist Yvo Verschoor, filmcomponist Merlijn Snitker en Kim van der Werff zij is programmeur filmtheater Focus Arnhem  

Facebookgroep Filmmuziek-fans

Wil jij op de hoogte blijven van de meest recente filmscores en samen met filmmuziekkenners en -fans bepalen wat de absolute klassiekers zijn? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je luister- en kijktips delen en ook nog leuke filmmuziekweetjes opdoen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan