Avondconcert van 14 februari 2021

Muziek in deze uitzending

Uitzending 14 februari 2021

22:47

Johann Sebastian Bach

Die Kunst der Fuge ; Sel

Kit Armstrong [piano]

Eigen opname NPO Radio 4

NTR

22:08

Johannes Brahms

Concert voor viool en orkest, op.77 in D gr.t. - compleet

Beethoven Académie

Roy Goodman

Janine Jansen [viool]

Eigen opname NPO Radio 4

AVROTROS

21:19

Arnold Schönberg

Gurrelieder ; deel III - compleet

Symfonie Orkest van het Koninklijk Conservatorium Den Haag & Codarts Symfonie Orkest & Koren van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en Codarts Rotterdam & Brabant Koor & Toonkunstkpoor Amsterdam & Symfonie Orkest van het Koninklijk Conservatorium De

Reinbert de Leeuw

Daniel Kirch [Waldemartenor] & Melanie Diener [Tovesopraan] & Catherine Wyn-Rogers [Waldtaubemezzosopraan] & Eberhard Francesco Lorenz [Klaus-Narrtenor] & Andrew Schroeder [Bauerbariton] & Alexander Oliver [spereekstem]

Eigen opname NPO Radio 4

NTR

21:11

Arnold Schönberg

Gurrelieder ; deel II - compleet

Symfonie Orkest van het Koninklijk Conservatorium Den Haag & Codarts Symfonie Orkest & Koren van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en Codarts Rotterdam & Brabant Koor & Toonkunstkpoor Amsterdam & Symfonie Orkest van het Koninklijk Conservatorium De

Reinbert de Leeuw

Daniel Kirch [Waldemartenor] & Melanie Diener [Tovesopraan] & Catherine Wyn-Rogers [Waldtaubemezzosopraan] & Eberhard Francesco Lorenz [Klaus-Narrtenor] & Andrew Schroeder [Bauerbariton] & Alexander Oliver [spereekstem]

Eigen opname NPO Radio 4

NTR

20:09

Arnold Schönberg

Gurrelieder ; deel I - compleet

Symfonie Orkest van het Koninklijk Conservatorium Den Haag & Codarts Symfonie Orkest & Koren van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en Codarts Rotterdam & Brabant Koor & Toonkunstkpoor Amsterdam & Symfonie Orkest van het Koninklijk Conservatorium De

Reinbert de Leeuw

Daniel Kirch [Waldemartenor] & Melanie Diener [Tovesopraan] & Catherine Wyn-Rogers [Waldtaubemezzosopraan] & Eberhard Francesco Lorenz [Klaus-Narrtenor] & Andrew Schroeder [Bauerbariton] & Alexander Oliver [spereekstem]

Eigen opname NPO Radio 4

NTR