STER Advertentie

STEM VOOR MUZIEKSTUK VOLGENDE EDITIE

Er is goed nieuws! Er komt een vervolg op Speel mee met klassiek: een kersteditie dit keer. En daarvoor hebben we jouw input nodig.

Ja, het is nog heel vroeg om al aan kerst te denken, maar we zouden heel graag horen welke kerstmuziek jij zou willen instuderen. Om indruk te maken tijdens het kerstdiner, of om samen met vrienden uit te voeren! Laat ons weten met welk van deze vijf muziekstukken jij aan de slag zou willen gaan:

Als je hier geen poll ziet staan, klik dan hier om te laten weten welk stuk jij wilt horen.

HELP ONS

Wat leuk dat je de website van Speel mee met klassiek bezoekt! Wij zijn van plan in de toekomst ook andere stukken en andere instrumentgroepen uit te diepen, maar daarvoor hebben we ook jouw input nodig!

Je zou ons dan ook een heel groot plezier doen om een paar minuten van je tijd te geven aan het invullen van onze vragenlijst.

Ja, ik help graag en vul de enquête in

LEES & BEKIJK OOK

KOM IN CONTACT MET ANDERE MUSICI

Wil jij in contact komen met andere musici en wil je op de hoogte blijven van alle handige speeltips? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je speeltips delen of je vragen stellen aan andere musici zodat jullie elkaar verder kunnen helpen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan