STER Advertentie

Wat heb jij altijd al aan een professioneel musicus willen vragen? Van tips over techniek tot aan vragen over het spelen in een orkest. Vraag het nu en wie weet krijg jij binnenkort antwoord op je vraag. Als jouw vraag wordt beantwoord neemt de redactie binnenkort contact met je op. Het eerste antwoord op een binnengekomen vraag komt van de gebroeders Jussen. Klik hier om die te bekijken.

        

  

ANTWOORD DOOR DE GEBROEDERS JUSSEN

Via bovenstaande formulier kregen we de volgende reactie binnen: 'Ik heb een vraag voor een pianist: hoe blijft u ontspannen tijdens een voordracht?' Wij legden deze vraag voor aan pianisten Lucas en Arthur Jussen. Zij geven handige tips om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk spanning ervaart tijdens een uitvoering:

BEKIJK OOK

KOM IN CONTACT MET ANDERE MUSICI

Wil jij in contact komen met andere musici en wil je op de hoogte blijven van alle handige speeltips? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je speeltips delen of je vragen stellen aan andere musici zodat jullie elkaar verder kunnen helpen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan

HELP ONS

Wij zijn van plan in de toekomst ook andere stukken en andere instrumentgroepen aan te bieden, maar daarvoor hebben we jouw input nodig! Je zou ons een heel groot plezier doen om ons een paar minuten van je tijd te geven.

Ja, ik help graag en vul de enquête in