STER Advertentie

NPO Radio 4 zamelt dit jaar weer geld in voor het Instrumentendepot tijdens Klassiek Geeft. De Ochtend van 4 doet dat op een wel heel bijzondere manier: jij kunt namelijk in de huid van Margriet Vroomans kruipen!

Presenteren in ruil voor jouw donatie
Luisteraars krijgen de kans om in ruil voor een donatie live in de studio van NPO Radio 4 hun favoriete klassieke werk aan te kondigen. Dus als jij, je zoon of dochter, partner of vriend(in) altijd al DJ wilde worden bij NPO Radio 4: dit is je kans! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld hierbij welk stuk je zou willen aanvragen en hoeveel geld je zou willen doneren. De minimale bijdrage is 50 euro. 

Instrumentendepot
Via het Instrumentendepot kunnen kinderen muziekinstrumenten lenen. Volgens onderzoek maakt het bespelen van een instrument kinderen slimmer, socialer en meer gefocust. Van het opgehaalde geld gaat het Instrumentendepot muziekinstrumenten onderhouden en repareren. Het Instrumentendepot wil bovendien een reparatiebus kopen om daarmee in heel Nederland instrumenten op te knappen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


KLASSIEK GEEFT: GUN ALLE KINDEREN EEN INSTRUMENT

Tot en met 29 juni staat NPO Radio 4 in het teken van Klassiek Geeft, een initiatief dat als doel heeft om de muzikale ontwikkeling van alle basisschoolkinderen te stimuleren.

Gun alle kinderen een instrument
Wil jij kinderen een betere muzikale ontwikkeling geven? Gun ieder kind een instrument en kom nu zelf in actie: doe een donatie of vraag een muziekstuk aan.

Doneer hier voor Klassiek Geeft