Meer NPO

60 jaar ZaterdagMatinee De meest memorabele concerten uit het omroeparchief

Meer informatie

STER Advertentie

Van 2 t/m 9 oktober 2020 is het weer zover: we gaan met de NPO Radio 4 Stembus door het land rijden om stemmen op te halen voor onze jaarlijkse klassieke toplijst. 

Onze presentatoren komen naar je toe en brengen live muziek mee. Dat doen we dit jaar voor het eerst met een 100% elektrische bus. Onze enige uitstoot is klassieke muziek!

De komende maanden gaan we onze route plannen en daarom zijn we op zoek naar plekken waar we welkom zijn. Vanzelfsprekend houden we rekening met wat er tegen die tijd is toegestaan. We houden afstand, nemen lange microfoonhengels mee, geven miniconcertjes op afstand of in de open lucht… Maar we zijn vastbesloten, juist nu, om op zoek te gaan naar verhalen van luisteraars en musici over wat klassieke muziek voor hen betekent.

Ontbijt (7.00-9.00 uur)

Mogen we bij je komen ontbijten? Begin je je dag altijd met klassieke muziek en wil je ons vertellen wat jouw favoriete muziek is? Dan komen we tussen 7:00 en 9:00 uur graag bij je langs! Als er een laadpaal in de buurt is, dan is dat mooi meegenomen. Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij je leeftijd, woonplaats en motivatie. 

Verrassingsconcertje (9.00-12.00 uur)

Wie verdient er volgens jou een verrassingsconcert? Wie wil jij blij maken, feliciteren of een hart onder de riem steken met een klein intiem live concertje? En waarom? Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij je leeftijd, woonplaats en motivatie.

Wij komen dan tussen 2 en 9 oktober in de ochtend met één of enkele musici naar je toe en brengen een kleine aubade. We houden ons aan de regels die er dan gelden. We blijven op afstand, in de tuin of huren desnoods een hoogwerker in!

Lunchpauzeconcert (12.00-14.00 uur)

Heb je een bedrijf(je) en wil je een gratis lunchpauzeconcert op de werkvloer? Vertel ons wat jouw favoriete muziek is en we komen rond 12.30 uur langs met geweldige musici. Jij zorgt voor de plek, de kantine, het park naast jouw kantoor, binnen of buiten, verzin het maar! Als het maar een goede plek is waar wat collega’s kunnen samenkomen en van een concert kunnen genieten! Meedoen? Mail ons wie je bent, waar je woont en wat je favoriete muziek is op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op welke plek luister je? (16.00-19.00 uur)

We willen ook graag weten wáár je het liefst naar klassieke muziek luistert. Is dat tijdens een lange wandeling, in je favoriete stoel, in je hobbyschuur, je atelier, de keuken, op de fiets? Heel graag komen onze presentatoren (op gepaste afstand) tussen 2 en 9 oktober in de middag bij je langs om die plek te bekijken en jouw favoriete muziek te laten horen op NPO Radio 4. Wil je hieraan meedoen? Stuur dan een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.