STER Advertentie

Op 21 maart 2020 vieren we de 335ste verjaardag van Johann Sebastian Bach. Helaas zijn alle concerten afgelast, maar 24 classics heeft een origineel alternatief bedacht.

Het idee is om op Happy Bachdag, zaterdag 21 maart, met zoveel mogelijk mensen tussen 14:00 en 15:00 uur muziek van Bach te draaien. Iedereen met de ramen open, zodat er in de straten zoveel mogelijk muziek van de Duitse componist klinkt op zijn 335e geboortedag.

24 classics roept zoveel mogelijk mensen om mee te doen en om jouw Happy Bach-moment te delen. Je kunt een leuke video insturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook via social media kun jij laten weten dat je meedoet. Gebruik dan de hashtags #24classics en #happybachdag. 

Bach supporterssjaal

Je kunt ook een Bach supporterssjaal kopen. De opbrengst daarvan gaat naar de musici die eigenlijk zouden spelen tijdens één van de geplande concerten. 

Bach Top 10

Weet je nog niet welk muziekstuk jij gaat draaien? Doe inspiratie op met onze Spotify-lijst, waarin we de 10 mooiste muziekstukken voor je hebben geselecteerd.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.