STER Advertentie

Het is bijna zover: van 15 tot en met 19 oktober kun je luisteren naar de Hart & Ziel Lijst 2018! Kun je niet wachten tot de uitzending van start gaat? Geniet met deze Spotify-lijst alvast van de muziek die dit jaar in de Hart & Ziel Lijst staat.

Bekijk hier de volledige lijst inclusief uitzendschema:

Bekijk de lijst in PDF

Bericht de studio
Wil je een bericht achterlaten over de Hart & Ziel Lijst? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., app de studio of laat een bericht achter op onze voicemail via 035-6773519.

Hart en Ziel op TV 
In de uitzendweek van de lijst, van maandag 15 tot en met vrijdag 18 oktober, zendt NPO 2 elke dag na Nieuwsuur het programma Hart & Ziel uit.  In het tv-programma gaat Floris Kortie door het hele land op bezoek bij mensen met een persoonlijk verhaal bij één van de stukken uit de Hart & Ziel Lijst van NPO Radio 4. Mensen waarin je niet meteen het stereotype klassieke muziekliefhebber herkent. Van een vlaaienbakker uit Limburg tot een brandweerman uit Amsterdam, en een duivenmelker uit Leeuwarden tot een drankenhandelaar op de Kruiskade in Rotterdam.

NPO Radio 4 Hart & Ziel Festival
Vrijdag 19 oktober is TivoliVredenburg het podium voor het gratis toegankelijke Hart & Ziel Festival. We sluiten de uitzendweek feestelijk af met een locatie-uitzending en verschillende Hart & Ziel activiteiten. Lees hier meer over het programma van het festival.

MIS NIETS

Iedere week alles over klassiek muziek in je mailbox? Van de mooiste concerten tot de beste speeltips. Mis niets en meld je nu aan!

E-mailadres:

App de studio

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement